Vegetariana

Rulouri de vinete

Rulouri delicioase de vinete.

Vanata se taie in felii lungi si se gateste la gratar pe ambele parti, cat sa se inmoaie.. Pregatim umplutura din: branza telemea, amestecata cu 2 oua, putin piper, o ceapa verde tocata marunt si amestecam bine.. Punem amestecul de branza pe fiecare felie de vanata si o rulam, apoi asezam rulourile intr-un vas pentru cuptor.. Pregatim un sos din 50 ml de ulei, 2 cepe verzi tocate marunt, care se p

Rulouri de vinete


Portii

10

portii


Timp preparare

17

minute


Timp gatire

17

minute

Ingrediente

  • 1 buc vanata

  • 300 gr branza telemea sarata

  • 2 buc ou

  • 1 varf de cutit piper

  • 3 buc ceapa verde

  • 1 varf de cutit sare

  • 50 ml ulei

  • 3 linguri sos de rosii

  • 1 lingura cimbru

  • 1 lingura zahar

  • 1 lingura otet

  • 200 ml apa

  • 100 gr cascaval

Mod de preparare

  • Vanata se taie in felii lungi si se gateste la gratar pe ambele parti, cat sa se inmoaie.
  • Pregatim umplutura din: branza telemea, amestecata cu 2 oua, putin piper, o ceapa verde tocata marunt si amestecam bine.
  • Punem amestecul de branza pe fiecare felie de vanata si o rulam, apoi asezam rulourile intr-un vas pentru cuptor.
  • Pregatim un sos din 50 ml de ulei, 2 cepe verzi tocate marunt, care se pun la calit in ulei. Adaugam putina sare si piper, 3 linguri de sos de rosii, o lingura de cimbru uscat, o lingura de zahar, 200 ml de apa, o lingura de otet si amestecam pe foc mic, pana se ingroasa ca un sos. Turnam apoi sosul peste vinete, acoperim cu staniol si dam la cuptor 20 de minute, la 180°C.
  • Inlaturam apoi staniolul, presaram cascavalul ras si mai lasam 10 minute la cuptor, sa se rumeneasca.

Share