Mancaruri de legume

Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata

M-am inspirat de pe link-ul urmator https://www.bucataras.ro/retete/paneuri-de-vinete-cu-urda-10242.html al  lia maria in Aperitive / Garnituri, unde eu am rulat vinetele si le-am umplut cu kaiser si cascaval. Dar sunt delicioase in orice mod se prepara ele.
Doream efectiv o reteta de vinete pane si asa mi-a venit aceasta inspiratie, un alt mod de gatire  al lor pane.

Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

Feliile rulate se d

Rulouri de vinete pane, reteta reinterpretata


Portii

20

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 1 bucata vanata

  • 150 gr kaiser

  • 150 gr cascaval

  • 100 ml ulei

  • 200 gr faina

  • 2 buc oua

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Vanata se curata de coaja, apoi se feliaza pe lung cat se poate de subtire si se lasa cu sare sa se inmoaie pentru 30 de minute. Apoi se pun la strecurat feliile.

    Intre timp kaiserul si cascavalul se taie julien. Se ia fiecare felie se condimenteaza cu piper, apoi pe fiecare se pune cate o felie de kaiser si una de cascaval, rulandu-se cat se poate de strans.

    Feliile rulate se dau apoi prin faina si ou si se prajesc in baia de ulei.

Share