Aperitive / Garnituri

Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza

Tocati marunt crenvustii, apoi adaugati restul ingredientelor. Intindeti amestecul obtinut pe foaia de foietaj, dupa care rulati dar nu foarte strans. Taiati rulouri de aproximativ 2 cm .Puneti intr-o tava tapetata cu hartie de copt .Ungeti rulourile cu oul batut si dati la cuptor aproximatim 30 de minute.POFTA BUNA!!!!

Am vazut reteta de cuiburi a lui Noemi asa ca am incercat si eu.Nu chiar aceiasi reteta dar a iesit ceva bun.

Rulouri de foietaj cu crenvusti si crema de branza

Ingrediente

  • 2x250g foietaj 4 crenvusti 50g cascaval ras 100 g crema de branza 50 g ketchup 1 ou pt. uns

Mod de preparare

  • Am vazut reteta de cuiburi a lui Noemi asa ca am incercat si eu.Nu chiar aceiasi reteta dar a iesit ceva bun.

Share