Curcan

Rulouri de curcan gratinate

Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans.

Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei si turnam deasupra ouale batute bine cu sare si piper si in care am incorporat smantana.

Rulouri de curcan gratinate


Portii

4

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 4 felii piept de curcan

  • 4 felii branza moale cu mascarpone si piper

  • 4 frunze de busuioc

  • sare

  • fulgi de usturoi si ardei iute

  • 2 oua

  • 2 linguri smantana

  • sare si piper

  • 2 linguri parmezan

Mod de preparare

  • Feliile de piept de curcan se bat usor cu ciocanul de snitele. Se condimenteaza dupa gust cu sare, fulgi de ardei iute si fulgi de usturoi. Asezam pe fiecare felie de carne cate o felie de branza, cate o frunza mare de busuioc si rulam strans.

    Punem rulourile intr-un vas termorezistent uns cu ulei si turnam deasupra ouale batute bine cu sare si piper si in care am incorporat smantana.

    Presaram cu parmezan ras si dam la cuptor la foc mediu pana se rumeneste usor deasupra.

    Se servesc calde cu cartofi prajiti si salata iceberg cu rosii.

Share