Aperitive / Garnituri

Rulouri cu spanac si telemea

Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare.

Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.

Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si

Rulouri cu spanac si telemea


Timp preparare

4

minute


Timp gatire

4

minute

Ingrediente

  • ingrediente:

  • 350 gr iaurt natur

  • 50 gr unt

  • 1 lgta sare

  • 3 linguri ulei floarea soarelui

  • 1 ou

  • 500 gr faina

  • – 7 grame drojdie uscata

  • pt umplutura:

  • 300 gr spanac (eu am avut congelat)

  • 200 gr telemea sarata

  • 1 ou

  • 2 linguri gris

  • marar

  • in plus 1 ou pentru uns

Mod de preparare

  • Eu am pus la treaba masina de framantat. Am pus in cuva masinii, iaurtul, sarea, untul moale, uleiul, oul, faina si la sfarsit drojdia. Am selectat programul de framantare.

    Intre timp, am lasat spanacul la dezghetat. Apoi l-am tocat, nu marunt. Mie personal nu imi place spanacul tocat marunt.

    Am faramitat telemeaua intr-un vas, am adaugat un ou si mararul tocat. Am amestecat si apoi am adaugat spanacul tocat si grisul si am amestecat iar. Am lasat compozitia sa se linisteasca.

    Am pornit cuptorul.

    Aluatul l-am intins intr-o foaie mare, nu foarte groasa. Am intins toata umplutura, am nivelat si apoi am rulat toata foaia. Am taiat rondele groase de 3 degete.

    Am luat o tava, am asezat hartie de copt si am asezat rulourile pe care le-am uns cu ou batut.

    Am pus la copt, la foc mediu, aproximativ 40- 45 minute, cat sa se rumeneasca frumos.

    Sunt grozave, pe cuvant!

Share