Peste & Fructe de mare

Rulouri cu peste

Fileurile de peste taiate in bucati late de 2degete,condimentat,stropit cu zeama de lamaie,il amestecam si-l lasam la frigider 1h dupa care-l prelucram;Aluatul intins,taiat patrate de 10×10,punem cate o bucata de peste,rulam,punem rulourile in tava cu hartie de copt,ungem cu ou,punem susan deasupra,lasam la cuptor 20-30min,apoi servim rulourile calde cu sos.Pentru sos,amestecam intr-un bol toate ingredientele si lasam la frigider pana in momentul servirii.

acest sos poate fi folosit si pentru alta reteta de peste,este foarte bun

O reteta mai simpla,usor de facut,cu un gust minunat,datorita sosului!!

Rulouri cu peste

Ingrediente

  • 400g file de peste alb 1pachet de foitaj 1lamaie condimente pentru peste 1ou sare piper seminte de susanSos coaja si zeama de la 1lamaie 1pahar mic cu iaurt 2linguri menta,sare

Mod de preparare

  • O reteta mai simpla,usor de facut,cu un gust minunat,datorita sosului!!

Share