Carne si fripturi

Rulou mexican

Carnea tocata o punem intr-un bol,adaugam oul,sare,piper,un varf de cutit de nucsoara,ceapa tocata marunt si amestecam totul bine;Feliile de muschi,le batem putin cu ciocanul de snitele,apoi pe o felie punem 1-2linguri de carne tocata,aplatizam cu palmele,deasupra felii subtiri de ciuperci,1felie de usturoi si acoperim cu alta bucata de carne;procedam asa pana se termina apoi ruloul culcat il punem in tava;se preseaza sa nu se desfaca,se condimenteaza cu sare,piper si nucsoara,se maseaza cu ulei de masline iar in tava pe langa el,punem 1ceapa taiata,paharul cu vin,sare,piper;acoperim cu folie de aluminiu si lasam la cuptor 1h;timp in care pregatim sosulIntr-o tigaie cu 1lingura de ulei de masline,prajim cateva secunde mugurii de pin dupa care-i scoatem,adaugam in tigaie ciupercile cubulete,merisoarele si caisele taiate in jumatati care au stat intr-un bol cu coniac;dupa ce a scazut apa lasata de ciuperci,condimentam cu sare,piper,adaugam coniacul iar dupa ce s-a evaporat alcoolul,adaugam smantana,amestecand pana se ingroasa sosulServim pe farfurie felii de rulou taiat pe diagonala iar alaturi sos.Pofta buna!!

O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

Rulou mexican

Ingrediente

  • 6felii muschi de porc 300g carne tocata amestec 1ceapa 1ou sare piper nucsoara ulei de masline 3catei de usturoi 3ciuperci SOS 300g ciuperci 2linguri muguri de pin 2linguri merisoare 200g caise uscate 200ml smantana lichida 3-4linguri coniac sare,piper,nucsoara

Mod de preparare

  • O reteta putin complicata la prima vedere,dar se merita pentru ca are un gust deosebit;reteta o am de pe tv.Paprika

Share