Deserturi

Rulada din ficatei de pui si paine

Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca. Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la

Rulada din ficatei de pui si paine

Ingrediente

  • 500 g ficatei de pui6 felii de paine2 cepe100 g costita de porcsare,piper, enibahar, cimbru4 oua100 ml supa de pui sau de legume50 ml uleio cutie cu pate de ficat

Mod de preparare

  • Calim ceapa tocata marunt, cat sa devina aurie.Adaugam ficateii spalati,curatati si bine scursi de apa.Imediat ce se intareste putin ficatul, dam deoparte,lasam sa se raceasca. Intre timp taiem cuburi de paine, pe care le muiem in supa amestecata cu ouale batute spuma.Incorporam painea cu ficatul, pateul de ficat de pui,condimentam si asezam in tava de chec unsa cu unt sau pe hartie de copt.Dam la cuptor pana se rumeneste.Se serveste ca garnitura, alaturi de friptura, sau ca aperitiv.PS: daca nu avem supa,adaugam putin ulei la oua ca sa sporim compozitia.

Share