Deserturi

Rulada din biscuiti cu crema fina de branza

O rulada fara coacere!

Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta bine cu untul topit si amestecat cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen. Se intinde, intre doua bucati de folie alimentara, blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0.5 cm.. Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se pre

Rulada din biscuiti cu crema fina de branza


Portii

8

portii


Timp preparare

42

minute


Timp gatire

42

minute

Ingrediente

  • 250 gr biscuiti

  • 150 gr unt

  • 100 gr crema Finetti

  • 250 gr crema de branza

  • 100 gr zahar pudra

  • 30 gr zahar vanilat

  • 50 ml frisca lichida

  • 100 gr zmeura proaspata

Mod de preparare

  • Se dau biscuitii la robot, apoi se framanta bine cu untul topit si amestecat cu ciocolata tartinabila, pana obtinem un amestec omogen. Se intinde, intre doua bucati de folie alimentara, blatul de biscuiti al ruladei, gros de 0.5 cm.
  • Se mixeaza crema fina de branza de vaci cu frisca lichida, zaharul vanilat si cel pudra, apoi se intinde intr-un strat uniform pe blatul din biscuiti. Deasupra se presara zmeura, apoi se ruleaza cu grija si se da la rece cel putin 2 ore. Se pudreaza cu zahar pudra si se feliaza in felii potrivit de groase.

Share