Party

Rulada de pui cu ciuperci si carnati

O rulada delicioasa, care poate fi o gustare perfecta!

Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire, care se aromeaza cu mixul de condimente, se sareaza, se presara deasupra legumele deshidratate fara sare, se pipereaza. Se calesc la foc iute ardeiul taiat cubulete si ciupercile feliate. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.. Pe bucata de piept de pui, se taie rondele de mozzarella pe toata suprafata, apoi se intind ciupercile si

Rulada de pui cu ciuperci si carnati


Portii

5

portii


Timp preparare

35

minute


Timp gatire

35

minute

Ingrediente

  • 1 buc piept de pui dezosat

  • 1 lingurita amestec de legume uscate

  • 1 lingurita mix de condimente

  • 5 buc ciuperci Champignon

  • 150 gr carnat semiafumat

  • 100 gr branza Mozzarella

  • 1 buc ardei gras

  • 100 gr alune de padure

  • 30 ml ulei de masline

  • dupa gust sare

  • praf de piper

  • 3 felii cascaval

  • 200 ml apa

Mod de preparare

  • Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire, care se aromeaza cu mixul de condimente, se sareaza, se presara deasupra legumele deshidratate fara sare, se pipereaza. Se calesc la foc iute ardeiul taiat cubulete si ciupercile feliate. Se sareaza si se condimenteaza dupa gust.
  • Pe bucata de piept de pui, se taie rondele de mozzarella pe toata suprafata, apoi se intind ciupercile si ardeiul calit, se pun carnatii semiafumati, se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus. Se pune pieptul in tavita, se unge cu ulei de masline, se presara cu legume deshidratate fara sare, apoi se toarna un paharel de apa cu un praf de sare si se da la cuptor pentru 30 de minute, udand deasupra rulada, din cand in cand, cu zeama din tavita. Cand se rumeneste frumos, indepartam scobitorile si punem feliile de cascaval deasupra, presaram alune prajite si faramitate si mai lasam 3-4 minute la cuptor. Se scoate rulada din cuptor si se poate felia dupa ce s-a racit un pic.

Share