Carne si fripturi

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ardeiul kapia il coacem, il lasam sa se racoreasca, apoi il decojim, il taiem pe o parte, scoatem cotorul si semintele.Pieptul de pui il spalam, il batem cu ciocanul de snitele, dar nu foarte tare, il condimentam cu sare, piper si vegeta.Cascavalul il dam pe razatoarea mare, adaugam mararul verde tocat marunt si le amestecam.Ardeiul copt il umplem cu cascavalul ras si il asezam pe mijlocul pieptului de pui.Rulam strans, ungem un vas ceramic cu ulei si asezam ruloul.Pasta de tomate o amestecam cu apa, oregano, sare si piper, o turnam in vas, iar ruloul il presaram cu pesmet.Acoperim vasul cu capac si il introducem in cuptorul incins, la o temperatura potrivita pentru 25-30 de minute.Dupa acest timp luam capacul, stropim cu zeama din vas. Mai stropim de doua ori, iar dupa circa 15 minute scoatem vasul din cuptor.Il lasam sa se racoreasca putin si servim.Pofta buna!

Am vazut rulada asta la bucataras Dya si mi-a placut din prima. Nu a trecut mult timp si am pus in practica reteta, care, de altfel, imediat a si disparut. Foarte buna si chiar m-am gandit, ca este grozava pe un platou cu gustari. Multumesc mult Dya pentru reteta :*.

Rulada de pui cu ardei kapia si cascaval

Ingrediente

  • 1 piept de pui dezosat 1 ardei kapia 150 gr cascaval sare piper 1 lingurita vegeta naturala 3 crengute marar verde 1 lingura pesmet 1 lingura pasta de tomate 1/2 cana de apa 1 varf de cutit oregano 1 lingura ulei

Mod de preparare

  • Am vazut rulada asta la bucataras Dya si mi-a placut din prima. Nu a trecut mult timp si am pus in practica reteta, care, de altfel, imediat a si disparut. Foarte buna si chiar m-am gandit, ca este grozava pe un platou cu gustari. Multumesc mult Dya pentru reteta :*.

Share