Carne si fripturi

Rulada de porc umpluta

Carnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o rulam cat mai strans,apoi o legam cu sfoara.Carnea astfel pregatita se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-o cratita groasa se incinge untul si se ptajeste carnea pe toate partil

Rulada de porc umpluta

Ingrediente

  • 900g carne de porc fara os 3 ficatei de curcan 1 lingura mustar 1 morcov 1 ceapa 1 bucata telina radacina 2 catei de usturoi 1 lingura unt 1 lingurita rasa boia dulce 150ml vin alb sau rosu 250ml supa clara de pui sau vita sare si piper

Mod de preparare

  • Carnea se desface si se intinde,apoi se bate usor pana obtinem o felie cat mai egala.Apoi se condimenteaza cu sare si piper,iar in interior punem bucatile de ficat pe toata lungimea carnii,o rulam cat mai strans,apoi o legam cu sfoara.Carnea astfel pregatita se unge cu mustar si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Intr-o cratita groasa se incinge untul si se ptajeste carnea pe toate partile.Intr-un vas termo rezistent se formeaza un pat din legumele taiate.Se scoate friptura din cratita si se aseaza deasupra legumelor,peste care se toarna apa si vinul.Vasul se da apoi la cuptorul incins pentru 1 ora.Cand este gata,se scoate friptura iar legumele cu sosul se paseaza cu blenderul.

Share