Aperitive / Garnituri

Rulada de pateu

Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.

Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.

Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ung

Rulada de pateu


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1 cutie pateu

  • 50 g margarina

  • 200 g cascaval

  • 1 cutie miez de lapte

  • patrunjel

  • 3 oua

  • sare

  • 130 g unt

Mod de preparare

  • Cascavalul il dam prin razatoarea mare.Adaugam untul topit si sarea dupa gust.Amestecam bine compozitia si adaugam miezul de lapte tocat impreuna cu patrunjelul spalat si taiat.

    Pregatim o bucata de folie de aluminiu o ungem cu ulei peste tot si intindem tot cascavalul deasupra cu lingura.

    Amestecam pateul tinut la temperatura camerei cu margarina si rasturnam peste cascaval.Ungem pateul peste tot

    Fierbem ouale(eu nu le-am fiert de tot tari deoarece nu imi plac tari) si le taiem bucati deasupra peste celelalte ingrediente.

    Incepem sa rulam strangand usor rulada.Dam rulada la rece cca 1 ora

Share