Aperitive / Garnituri

Rulada de cascaval cu ardei copti si masline

Roata de cascaval, in ambalajul original, nedesigilat, se pune intr-un vas cu apa la foc mic si se lasa pana clocoteste apa si te topeste cascavalul.Ardeii se coc si se curata de coaja.Cand cascavalul s-a topit, il scoatem din ambalaj pe masa de lucru,il intindem cu facaletul, il ungem cu pasta de ardei de la Univer, aszam din loc in loc feliile de emmentaler, maslinele,fasiile de ardei copti, buc

Rulada de cascaval cu ardei copti si masline

Ingrediente

  • 1 roata de 500 gr. cascaval 2-3 linguri pasta de ardei (de la Univer am folosit eu) 4 felii emmentaler cateva masline negre fara samburi 2-3 ardei copti putina branza telemea marar uscat

Mod de preparare

  • Roata de cascaval, in ambalajul original, nedesigilat, se pune intr-un vas cu apa la foc mic si se lasa pana clocoteste apa si te topeste cascavalul.Ardeii se coc si se curata de coaja.Cand cascavalul s-a topit, il scoatem din ambalaj pe masa de lucru,il intindem cu facaletul, il ungem cu pasta de ardei de la Univer, aszam din loc in loc feliile de emmentaler, maslinele,fasiile de ardei copti, bucatele de branza telemea.Presaram putin marar uscat, rulam apoi strans foaia de cascaval,la fel ca la rulada, imbracam apoi rulada obtinuta in folie alimentara sau harie de copt si dam la rece pentru cel putin jumatate de ora,pana se intareste cascavalul.Scoatem rulada de la rece, portionam si servim.Pofta buna!

Share