Aperitive / Garnituri

Rulada cu spanac

Batem ouale cu telul.

Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt.

Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min

Amestecam spanacul cu branza si usturoiul

Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt.

Dupa ce se raceste il derulam.

Punem compozitia cu branza si spanac si rulam din nou

Rulada cu spanac


Portii

8

portii


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 5 oua

  • 200 ml smantana

  • 4 lg faina

  • praf de copt

  • sare piper oregano

  • 100 gr masline fara samburi

  • 200 gr branza de vaci

  • 200 gr spanac tocat

  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

  • Batem ouale cu telul.

    Adaugam smantana si condimentele.adaugam faina si praful de copt.

    Dam la cuptor in tava mare a cuptorului la 180 grade timp de 10-15 min

    Amestecam spanacul cu branza si usturoiul

    Cand blatul de rulada s-a copt in rulam cu tot cu foia de copt.

    Dupa ce se raceste il derulam.

    Punem compozitia cu branza si spanac si rulam din nou.dam la rece 2 ore

    Taiem felii si decoram cu ketchup

    E un aperitiv usor de preparat!

    Pofta buna

Share