Aperitive / Garnituri

Rulada cu spanac

Aluat-mixam albusurile cu un praf de sare,galbenusurile si mixam bine,adaugam spanacul(fiert inainte daca e proaspat)faina amestecata cu praful de copt.Amestecam bine cu o lingura,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt.Dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.Rasturnam cu grija pe alta foaie de copt cu fata in joc,rulam si lasam sa se raceasca.Crema-mixam untul cu cream de branza,adaugam sunca de pui taiata cubulete si amestecam.Desfacem rulada o ungem cu crema de branza si rulam din nou.Invelim in folie alimetara si dam le rece 2 ore dupa care o taiem cu un cutit bine ascutit.

Sursa caietul cu retete

Rulada cu spanac

Ingrediente

  • Aluat 300 g spanac 3 oua 1 praf de copt 4 linguri de faina 1 praf de sareUmplutura 300 g crema de branza 2 linguri unt 100 g sunca de pui

Mod de preparare

  • Sursa caietul cu retete

Share