Deserturi

Rulada cu dulceata

Albusurile se bat spuma, apoi se adauga pe rand zaharul. Cand albusurile sunt tari, adaugam pe rand galbenusurile, apoi treptat faina, amestecand usor. Coacem in tava, pe hartie de copt, la 180 de grade, aproximativ 20 de minute. Scoatem tava si lasam prajitura sa se raceasca. Abia apoi o desprindem de hartia de copt. Rece, o intindem pe fata de masa sau un prosop si o ungem cu dulceata preferata. O rulam cat putem de strans,cu ajutorul prosopului, avand grija sa nu se rupa. Topim ciocolata si o amestecam cu uleiul, apoi ornam rulada deasupra. Lasam la rece, preferabil peste noapte.

O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

Rulada cu dulceata

Ingrediente

  • Pt blat: 4 oua 4 linguri zahar 4 linguri fainaPt umplutura: un borcanel cu dulceataPt glazura: o ciocolata amaruie si 1 lingura de ulei

Mod de preparare

  • O reteta simpla, dar foarte gustoasa, cu ocazia implinirii unui an a blogusorului meu.

Share