Diverse

Rulada aperitiv

Delicioasa!

Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel,tocat fin. Legumele congelate se fierb in apa cu sare, se scurg bine si se dau la racit. Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.. Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele, apoi se asaza in linie si cele 3 oua fierte si curatate, apoi, ajutandu-ne de folie, rulam cu atentie, forma

Rulada aperitiv


Portii

6

portii


Timp preparare

30

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 200 gr branza topita cu marar

  • 200 gr branza topita cu smantana

  • 100 gr branza de burduf

  • 1 buc ceapa rosie

  • 1 legatura marar proaspat

  • 3 buc ou

  • 200 gr mix de legume congelate

Mod de preparare

  • Se amesteca branzeturile cu ceapa rosie tocata marunt si cu mararul la fel,tocat fin. Legumele congelate se fierb in apa cu sare, se scurg bine si se dau la racit. Legumele fierte reci se amesteca si ele cu branzeturile.
  • Pe o folie alimentara se intinde in strat uniform branza cu legumele, apoi se asaza in linie si cele 3 oua fierte si curatate, apoi, ajutandu-ne de folie, rulam cu atentie, formand o rulada pe care o strangem cu grija, apoi se da la rece cel putin 3 ore, de preferat de seara pana a doua zi. Se taie in felii subtiri, cu un cutit bine ascutit, cu lama udata cu apa rece.

Share