Deserturi

Royal Tiramisu

Pornind de la Tiramisu reteta originala am facut acest Royal Tiramisu. Merita!Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam fr

Royal Tiramisu

Ingrediente

  • un blat de pandispan100 ml cafea tare2 linguri lichior amaretto500 g mascarpone250 ml frisca lichida150g ciocolata amara2 galbenusuri2 linguri cu varf zahar4 grame(2 foi) gelatinacacao pt ornat

Mod de preparare

  • Pornind de la Tiramisu reteta originala am facut acest Royal Tiramisu. Merita!Punem gelatina la inmuiat in apa rece pt minim 10 minute.Batem galbenusurile spuma cu zahar,adaugam mascarponele si mixam in continuare.Ciocolata rupta bucati o topim in putina cafea amestecata cu amaretto si o adaugam la compozitia de mai sus.Punem si gelatina topita intr-o lingurita de lapte,mixam si la urma adaugam frisca batuta spuma,amestecand usor cu o spatula de jos in sus.In tava cu inel punem blatul,stropim cu amestecul de cafea si amaretto,si rasturnam deasupta toata crema.Lasam la frigider minim 5 ore.Decoram cu cacao cernuta din abundenta si ornam cu ce gasim(eu nu prea am gasit:)pofta buna si sper sa va ridice moralul sau sa va dea energie dupa cum o cere si numele!;)

Share