Diverse

Risotto traditional

Risotto traditional se prepara astfel: curatam rosiile si le taiem bucati. Ceapa o curatam si o tocam. Intr-o tigaie incingem 2 linguri ulei in care calim ceapa, punem orezul si lasam la calit dar nu uitam sa amestecam. Punem bulionul si calim, apoi stingem cu vin alb. Lasam focul mic si amestecam in orez dar turnam intre timp supa de legume. Repetam procedeul pana terminam toata supa. Peste orezul fiert radem parmezanul, adaugam si rosiile taiate bucati. Asezonam cu sare si piper.

Risotto traditional este o reteta italiana care merita incercata. Ingredientele necesare sunt: orez, ceapa, ulei, rosii.

Risotto traditional

Ingrediente

  • 1 ceapa, 4 rosii3 linguri de ulei de masline250 g orez cu bob rotund1 lingura bulion200 ml vin alb1/2 lingurita cimbru uscat750 ml supa de legume fierbinte100 g parmezan, 50 g rosii uscate in uleisare si piper

Mod de preparare

  • Risotto traditional este o reteta italiana care merita incercata. Ingredientele necesare sunt: orez, ceapa, ulei, rosii.

Share