Diverse

Risotto cu gorgonzola si nuci

Caliti ceapa tocata marunt in unt. Cand ceapa devine maronie, adaugati orezul si amestecati. Turnati paharul de vin alb in cratita si lasati-l sa se evapore. Adaugati apoi gorgonzola piccante IGOR si lasati pe foc timp de 15 minute, adaugand treptat supa de legume facuta din morcovi, ceapa, telina si un varf de cutit de sare.Lasati orezul in cratita acoperita cu un capac timp de aproximativ 4 minute. Adaugati apoi untul. Reteta de Gianluca CorradinoServiti impreuna cu nucile tocate marunt si decorate cu o felie de gorgonzola piccante IGOR.Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu preparate rafinate. Gorgonzola Piccante se potriveste foarte bine in salate sau servita alaturi de fructe precum struguri si smochine. Vinurile recomandate pentru a fi servite alaturi de acest sortiment de gorgonzola sunt cele rosii. Toate produsele Gorgonzola IGOR sunt recunoscute de maestrii bucatari din intreaga lume, fiind apreciate in combinatii cu legume, paste, risotto, pizza, fripturi de vita si pui.

Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu rissoto.

Risotto cu gorgonzola si nuci

Ingrediente

  • 300g orez150g gorgonzola piccante IGORO ceapaUn pahar de vin alb4 polonice de supa de legumeO lingura de unt5 nuci

Mod de preparare

  • Consistenta cremoasa si aroma inconfundabila recomanda gorgonzola IGOR ca fiind o branza ideala pentru a fi servita impreuna cu rissoto.

Share