Retete de prajituri

Reteta de preparare a papanasilor fierti

 Reteta de preparare a papanasilor

Reteta de preparare a papanasilor

Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa cl

Reteta de preparare a papanasilor fierti


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor

  • 500 g branza dulce vaca

  • 200 g gris

  • 2 oua

  • 3 linguri zahar

  • 2 plicuri zahar vanilat

  • 1 fiola esenta rom

  • 70 g unt

  • 200 g pesmet

  • 2 linguri zahar pudra

  • 1 lingurita scortisoara

Mod de preparare

  • Reteta de preparare a papanasilor

    Intr-un vas am amestecat branza, grisul, zahar, zahar vanilat si esenta, adaugand ouale pe rand. Am lasat la frigider jumatate de ora. Intr-o tigaie am topit untul, adaugand pesmetul si am amestecat pana si-a schimbat culoarea. Am lasat la racit si rece am adaugat zaharul pudra si scortisoara. Am pus apa la fiert cu putina sare, iar cand a inceput sa clocoteasca am lasat focul mic si am adaugat bilute formate ( cu mana umeda ). Cand se ridica la suprafata, inseamna ca sunt gata.

    Le-am scos si le-am tavalit prin pesmetul preparat asezandu-le pe platou.

    Se servesc cu smantana si dulceata de afine…o nebunie !

Share