Deserturi

Reteta de preparare a papanasilor fierti

Reteta de preparare a papanasilorPregatiti pesmetul pentru inceput.Puneti uleiul impreuna cu pesmetul si zaharul intr-o tigaie nonaderenta si lasati pe foc mic amestecand mereu pana cand pesmetul se rumeneste(ca in poza).Puneti o oala larga,cu apa sa fiarba. Amestecati branza cu grisul,sarea,faina,oul si coaja de lamaie.Luati cu lingura compozitia si dati o putin prin faina cat sa puteti modela papanasii.Cand apa incepe sa fiarba puneti cu grija papanasii,pe rand,fara a se lipi unul de celalalt.Reduceti focul de sub oala si mai lasati sa fiarba aprox. 8-9 minute.Daca fierbeti prea mult incep sa crape si se imprastie.Cu o spumiera luati fiecare papanas in parte si puneti l in pesmet.Acoperiti l pe fiecare parte si serviti cu pofta!

Reteta de preparare a papanasilor

Reteta de preparare a papanasilor fierti

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor 500gr branza de vaci un varf de cutit de sare coja rasa de la o jumatate de lamaie 2 linguri de gris 2 linguri rase de faina 1 ou Pentru pesmet: 3 linguri de pesmet 1 lingura de ulei 1 lingura de zahar in plus o oala mare pentru fiert

Mod de preparare

  • Reteta de preparare a papanasilor

Share