Retete de prajituri

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci

Reteta de preparare a papanasilor
la cererea expresa a ficei mele!!!!!!!!

Reteta de preparare a papanasilor

Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

Pofta buna!!!!!!!

Reteta de preparare a papanasilor cu branza de vaci


Portii

8

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • Reteta de preparare a papanasilor

  • 1/2 kg branza de vaci,

  • o lingurita de sare,

  • o lingurita si jumatate de bicarbonat de sodiu,

  • 3 oua,

  • 3 linguri de lapte,

  • esenta de vanilie si esenta de rom,

  • faina cat cuprinde pentru un aluat potrivit.

  • 1kg de smantana,

  • gem de visine sau de care va place,

  • ulei pentru prajit.

Mod de preparare

  • Reteta de preparare a papanasilor

    Se bat ouale cu sarea, bicarbonatul, esentele, laptele, apoi branza si treptat faina pana se face un aluat bun de modelat. Se lasa la odihnit 30 de minute, apoi se modeleaza si se prajesc in ulei mai mult, la foc moderat. Se scot pe servetele de hartie si calzi se orneaza cu smantana si gem.

    Pofta buna!!!!!!!

Share