Paste/pizza

Ravioli cu sos de smantana

Se fierb pastele conform instructiunilor de pe pachet si apoi se strecoara.Se pun intr-un vas.Separat fierbem ouale,tari.Dupa ce au fiert le curatam. Albusul se toaca marunt si se pune peste paste iar galbenusurile se paseaza cu ajutorul unei furculite si apoi se amesteca cu smantana, obtinandu-se astfel un sos.In acest sos se mai incorporeaza vinul,cateva picaturi zeama de lamaie si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Acest sos se adauga peste paste.Deasupra se rade cascavalul si se orneaza cu masline si patrunjel verde.Pofta buna!

Nu sunt fan paste dar din cand in cand prepar si le mananc cu placere………numai eu,ca George nici sa le vada nu vrea,d-apai sa le manance………..!!!!!

Ravioli cu sos de smantana

Ingrediente

  • 250 g Ravioli cu branza 100-150 g cascaval 100 g masline 3oua 75 ml vin alb 150-200 g smantana zeama de lamaie sare,piper

Mod de preparare

  • Nu sunt fan paste dar din cand in cand prepar si le mananc cu placere………numai eu,ca George nici sa le vada nu vrea,d-apai sa le manance………..!!!!!

Share