Bucataria italiana

Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie

Imi place salvia… Are un gust minunat si innobileaza orice mancare ce o contine :)…

Fierbem ravioli in apa clocotita, in care am adaugat o lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat un minut in apa, apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.. Pentru sos: Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei de masline. In el topim untul si adaugam salvia. Lasam sa dea in doua-trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servi

Ravioli cu ciuperci in sos de unt si salvie


Portii

3

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 250 gr paste ravioli cu ciuperci

  • 70 gr unt

  • 4 frunze salvie proaspata

  • dupa gust sare

  • 3 linguri ulei de masline

  • dupa gust parmezan

Mod de preparare

  • Fierbem ravioli in apa clocotita, in care am adaugat o lingura de ulei si putina sare. Eu i-am tinut 9 minute, am dat vasul deoparte si am mai lasat un minut in apa, apoi i-am scurs rapid si i-am turnat in sos.
  • Pentru sos: Intr-o tigaie, punem 2 linguri de ulei de masline. In el topim untul si adaugam salvia. Lasam sa dea in doua-trei clocote si punem ravioli. Amestecam bine si sunt gata de servit cu parmezan ras pe deasupra.

Share