Pt salate

Ratatouille

Incepem prin a face sosul: dam pe razatoarea mica cei doi morcovi si ii calim in ulei de masline, cand s-au calit adaugam doua linguri bune de pasta de ardei, 2 lingurite de vegeta (dupa gust, depinde si de vegeta cat e de sarata), sucul de rosii si usturoiul tocat, lasam sa dea un clocot si oprim focul. Lasam sa se racoreasca si intre timp feliem toate legumele. Punem jumatate din sos in tava si il intindem, apoi aranjam legumele alternat; cand am terminat de asezat legumele punem restul de sos si il intindem uniform, acoperim cu folie de aluminiu si dam la cuptor la 180/190 de grade cam 35/40 de minute, dupa care verificam legumele si le mai lasam fara folie putin. Sunt foarte gustoase simple sau ca garnitura la carne. Sper sa va placa. 🙂

Stiti desenele acelea faimoase cu soricelul Remy? Le-am vazut de zeci de ori si ultima reteta m-a atras asa ca am zis sa incerc 😀

Ratatouille

Ingrediente

  • 300 ml suc rosii 2 linguri de pasta de ardei 2 morcovi 4 catei de usturoi vegeta ulei de masline 2 cartofi 2 dovlecei 3 cepe 3 rosii o vanata

Mod de preparare

  • Stiti desenele acelea faimoase cu soricelul Remy? Le-am vazut de zeci de ori si ultima reteta m-a atras asa ca am zis sa incerc 😀

Share