Aperitive / Garnituri

Rasucele cu cascaval si chimen

Ceva ultra rapid preparat pentru un sot cu o bere in mana, asezat in fata televizorului 😀
Bun si foaaaaarte gustos! :)))))) asa a sunat aprecierea…

Decupam din foaia de aluat fasii de doua degete.

Ungem cu galbenus, presaram cascaval ras si chimen .

Apucam de ambele capete si rasucim cu o miscare rapida. Ungem cu galbenus si putem sa mai presaram cu cascaval si chimen din nou.

Coacem 10 sau 15 minute la 220 de grade.

Bune tare!

Rasucele cu cascaval si chimen


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 1/2 foaie de aluat

  • cascaval de capra

  • chimen

  • 2 galbensuri de ou

Mod de preparare

  • Decupam din foaia de aluat fasii de doua degete.

    Ungem cu galbenus, presaram cascaval ras si chimen .

    Apucam de ambele capete si rasucim cu o miscare rapida. Ungem cu galbenus si putem sa mai presaram cu cascaval si chimen din nou.

    Coacem 10 sau 15 minute la 220 de grade.

    Bune tare!

Share