Deserturi

Raffaelo altfel

Amestecam intr-un bol de sticla untul la temperatura camerei cu toate celelalte ingrediente si dam compozitia obtinuta la frigider pentru 15 minute. Formam bilute pe care le tavalim p[rin cocos, furnici de ciocolata sau fulgi de orez. Lasam din nou la frigider timp in care facem o cafea si apoi stiti ce-i de facut….:))).

Raffaelo altfel

Ingrediente

  • 350 gr lapte praf 200 gr unt la temperatura camerei 100 gr fulgi de cocos+70 gr pentru tavalit :)) 3 linguri dulce de leche o mana fulgi de orez 70 gr migdale decojite si sfaramate furnici de ciocolata pentru….tavalit:))

Mod de preparare

  • Amestecam intr-un bol de sticla untul la temperatura camerei cu toate celelalte ingrediente si dam compozitia obtinuta la frigider pentru 15 minute. Formam bilute pe care le tavalim p[rin cocos, furnici de ciocolata sau fulgi de orez. Lasam din nou la frigider timp in care facem o cafea si apoi stiti ce-i de facut….:))).

Share