Deserturi

Raffaello

Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe,iar in a doua am

Raffaello

Ingrediente

  • 170 g lapte condensat3 linguri lapte praf30 g unt70 g nuca de cocos30- 35 alunenuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)

Mod de preparare

  • Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe,iar in a doua am pus o lingura cu cacao – la insistenta copilului 🙂 si au iesit raffaello cu ciocolata…Pana in momentul servirii le pastram la frigider. Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne! M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine…? Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta ! Multumesc mult Ana! Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!

Share