Dulciuri

Raffaello

Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.

Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe ,iar

Raffaello


Timp preparare

8

minute


Timp gatire

8

minute

Ingrediente

  • 170 g lapte condensat

  • 3 linguri lapte praf

  • 30 g unt

  • 70 g nuca de cocos

  • 30- 35 alune

  • nuca de cocos pentru decor( 3-4 linguri)

Mod de preparare

  • Amestecam laptele condensat cu untul moale, laptele praf si nuca de cocos. Lasam compozitia obtinuta la frigider pentru 10-15 minute sa se intareasca putin. O luam din frigider,ne udam mainile cu apa rece si incepem sa modelam mici bile in mijlocul carora vom pune cate o aluna. Le tavalim apoi prin nuca de cocos.

    Eu am impartit compozitia in doua. Din prima am facut raffaello albe ,iar in a doua am pus o lingura cu cacao –   la insistenta copilului 🙂  si au iesit raffaello cu ciocolata…

    Pana in momentul servirii le pastram la frigider.

     

    Laptele condensat la tub, a fost tot in surpriza mea de la Yvonne! M-am gandit cum sa-l folosesc mai bine…? Ana mi-a venit in ajutor cu aceasta reteta ! Multumesc mult Ana! Bomboanele au iesit foarte bune,cu un gust deosebit, aproape ca cele din comert!

Share