Deserturi

RAFAELLO

Se amesteca toate ingrediantele si se la sa la rece in frigider pt 1/2 oreDupa care se formeaza bilute in mana(eu pun un castronel cu apa langa mine si imi ud mainile din cand in cand,daca e nevoie)si se pun in mijloc cate o aluna sau miez de nuca (optional nu pun nici un tot timpu) dupa care se dau prin nuca de cocos.Pitici mei ma ajuta tare mult cand fac rafaello,le place sa le dea prin nuca de cocos si char sa faca bilute….si sa le manance :)Se pastreaza in frigider

DACA VA RAMAN SI NU SE MAI MANANCA PUNETI-LE INTR-O PUNGA SI BAGATILE IN CONGELATOR,in momentul cand doriti ceva dulce le scoteti si in 5 minute se pot manca,sau cand aveti musafiri,eu mereu fac asa.

USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

RAFAELLO

Ingrediente

  • 200 g unt moale 150 g zahar pudra 150 g lapte praf 100 g nuca de cocos 2 vanilii sau esenta putina esenta rom -optional 4 linguri de smanatana nuca de cocos pt ornat150g (depinde cat de mari se fac bilutele,cu cat se fac mai mici cu ata intra mai multa nuca de cocos) alune sau nuci -pt a pune in bilute-optional

Mod de preparare

  • USOR,RAPID SI FOARTE REPEDE DE PREPARAT

Share