Diverse

Quesadilla

Se iau toate legumele se spala si se curata. Se taie rondele si se pun separat in boluri la frigider. Cascavalul se rade si se baga la frigider pana se pragatesc clatitele.Pentru clatite aveti nevoie de 2 oua,apa minerala,sare si faina pana obtine-ti o consistenta mai ingrosata.Dupa ce ati facut clatitele, luati o tigaie curata puneti putin ulei cat sa unga tigaia si adaugati clatita gata facuta.

Quesadilla

Ingrediente

  • – cascaval- ciuperci- ceapa Rosie sau alba- masline negre fara sambure- 1-2 rosii- salata verde- piept de Pui Grill- 4 clatite doar cu sare nu dulci (2 oua, sare, apa minerala, faina).- ulei

Mod de preparare

  • Se iau toate legumele se spala si se curata. Se taie rondele si se pun separat in boluri la frigider. Cascavalul se rade si se baga la frigider pana se pragatesc clatitele.Pentru clatite aveti nevoie de 2 oua,apa minerala,sare si faina pana obtine-ti o consistenta mai ingrosata.Dupa ce ati facut clatitele, luati o tigaie curata puneti putin ulei cat sa unga tigaia si adaugati clatita gata facuta. Peste ea puneti cascavalul ras, puiul grill taiat cubulete,rosiile taiate rondele, ceapa, cipercile, maslinele, salata iar apoi potriviti cu sare si piper, dupa care adaugati in partea de sus ca sa acopere legumele o a 2-oua clatita, si lasati la foc mediu 5 minute,dupa care o intoarce-ti si pe cealalta parte si o mai lasati inca 5 min.Se serveste atat rece cat si calda cu sos de rosii sau Ketchup.

Share