Carne si fripturi

Pulpe si mici la gratar

Pulpele se spala bine de tot.se condimenteaza cu vegeta,piper si condimentele de pui.se curata usturoiul,se piseaza si se adauga peste carne.se pun toate intr-un lighean,se adauga si vinul si se lasa cam 2 ore la macerat.se ia pasta de mici, se uda mainile,se modeleaza micii.se da foc pentru gratar,se fac pulpitele apoi micii si serviti.pe langa toate astea adaugati niste bere pentru barbati,o socata pentru fete,multa voie bune si placere si v-ati asigurat o zi de neuitat…

O zi frumoasa incepe cam asa….intalnirea cu cei dragi…strangerea in brate cu toti…aprindem focul…pregatim carnea..o punem la sfarait pe gratar…si ce credeti ca a iesit?o zi minunata in familie …toate astea s-u intamplat la tara cu ionix si familia ei….

Pulpe si mici la gratar

Ingrediente

  • 13 pulpe de pui piper vegeta condimente pentru pui o cana vin o caciulie usturoi pasta de mici

Mod de preparare

  • O zi frumoasa incepe cam asa….intalnirea cu cei dragi…strangerea in brate cu toti…aprindem focul…pregatim carnea..o punem la sfarait pe gratar…si ce credeti ca a iesit?o zi minunata in familie …toate astea s-u intamplat la tara cu ionix si familia ei….

Share