Carne si fripturi

Pulpe de pui la grill cu cartofi cpti.

Pulpele se spala bine si se condimenteaza dupa gust,apoi se pun la grillul de la aragaz.(se pot foarte bine face si la gratar )Se lasa se se faca cam 40-45 de minute. Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sfertur

Pulpe de pui la grill cu cartofi cpti.

Ingrediente

  • 8 pulpe de puicondimente dupa gust(sare,piper,usturoi,cimbru,boia dulce sau picanta)Garnitura:5 cartofi mai mari rosii200g telemea de capra1 lingurita unt2-3 linguri iaurt sau smantanasare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Pulpele se spala bine si se condimenteaza dupa gust,apoi se pun la grillul de la aragaz.(se pot foarte bine face si la gratar )Se lasa se se faca cam 40-45 de minute. Spalam cartofii bine,apoi ii asezam in tava si ii bagam la cuptor la 180gC la copt .Dupa ce sunt gata,ii scoatem,ii lasam sa se raceasca 2-3 minute,apoi ii taiem in doua pe lungime si cu ajutorul unei lingurite scoatem trei sferturi din miez.Se paseaza foarte bine branza,apoi se amesteca cu iaurtul sau smantana,untul,si miezul de la cartofi.Se omogenizeaza bine si se condimenteaza dupa gust.Cu acest amestec se umplu jumatatile de cartof si se mai dau la cuptor pentr 5 minute sa capete o culoare aurie.Se servesc pulpele alaturi de cartofi si salata.Eu am pus si cateva ciupercute umplute.

Share