Carne si fripturi

Pulpe de pui in crusta crocanta

Pulpele le-am avut dezosate,asadar le-am batut putin,le-am condimentat si le-am lasat la frigider pana a doua zi.Se ung pulpele cu crema de branza si deasupra se pun bucatele de carnat afumat putin prajite si verdeata.Se ruleaza.Ouale se bat si se amesteca cu putina faina alba.Cascavalul se razuieste pe razatoarea cu gauri mari.Pulpele se dau prin ou,apoi prin pesmet si iar prin ou.Se pun in tava si se presara cu cascavalul razuit.Eu am pus destul de mult cascaval,astfel pulpele vor avea la final o crusta crocanta.In tava punem bucatele de unt si putin ulei inainte de a aseza pulpele.La final turnam putin lapte (1/2 cana) si le punem la cuptor aproximativ 30 de minute.Au fost delicioase,carnea moale la interior si crusta crocanta la exterior.

Cand batem carnea,o punem intr-o folie,evitam astfel ca aceasta sa se rupa si sa stropim peste tot.

Le-a venit iar randul pulpelor…umplute,dar pentru ca-i totusi frig le-am pus si o crusta crocanta.

Pulpe de pui in crusta crocanta

Ingrediente

  • 6 pulpe de pui dezosate pasta de branza Fricheso carnat afumat 3 oua pesmet faina alba 200 gr cascaval condiment pentru pui ulei lapte marar,patrunjel

Mod de preparare

  • Le-a venit iar randul pulpelor…umplute,dar pentru ca-i totusi frig le-am pus si o crusta crocanta.

Share