Carne si fripturi

Pulpe de pui cu legume si leurda

Ceapa se curata si se toaca mai mare.morcovii se curata si se taie rondele.Intr-un vas termarezistent se pune uleiul, ceapa si morcovii.Se pune vegeta, piper, vinul, se completeaza cu apa si se introduce in cuptorul preincalzit pentru 20 minute.Pulpele se curata, se spala si se usuca cu hartie absorbanta.Se ung cu ulei si se presara cu sare, piper si boia.Se scoate vasul din cuptor si se pun pulpele in el.Se introduce in cuptor pentru 30-40 minute.Se intorc pulpele din cand in cand.Se pune si leurda tocata si se mai tine 5-10 minute in coptor.Se lasa 2-3 minute si se poate consuma.Se manaca calda cu garnitura si muraturi.Pofta Buna!

Se pot folosi si alte legume dupa dorinta.

Daca am dat de leurda din congelator am folosit-o zilele astea.

Pulpe de pui cu legume si leurda

Ingrediente

  • 2 pulpe de pui 1 ceapa rosie 1 ceapa alba 2 morcovi 1 legatura leurda 100ml vin alb 50 ml ulei vegeta boia dulce piper sare

Mod de preparare

  • Daca am dat de leurda din congelator am folosit-o zilele astea.

Share