Carne si fripturi

Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti

Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o prindem cu o scobitoare si o dam prin ou batut cu cimbru si o lingura de faina. Apoi le dam prin pesmet. Asezam pulpele pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei.Cartofi crocanti: curatam, sp

Pulpe de pui cu cascaval si cartofi crocanti

Ingrediente

  • 8 pulpe de pui dezosate 8 feliute de cascaval 3-4 atei de usturoi patrunjel verde tocat 2 oua 1 lingura faina cimbru pesmet ulei carofi praf de usturoi rozmarin 1 lingura boia dulce sau picant malai

Mod de preparare

  • Pentru pulpele de pui cu cascaval: spalam pulpele, le saram si piperam. In mijloc(partea interioara) punem patrunjel verde tocat, usturoi maruntit si o feliuta de cascaval. Rulam pulpa, o prindem cu o scobitoare si o dam prin ou batut cu cimbru si o lingura de faina. Apoi le dam prin pesmet. Asezam pulpele pe o tava tapetata cu hartie pentru copt si le stropim cu ulei.Cartofi crocanti: curatam, spalam cartofii. Ii feliem (mai maricei), ii ungem cu 2-3 linguri ulei, apoi presaram un amestec din: malai (o cana), o lingura praf de usturoi, 1 lingura boia dulce sau picanta si sare. Omogenizam totul prin scuturare. Asezam cartofii pe tava, langa carne.Timp de coacere: pulpele: 50 minute, cartofi: 60 minute

Share