Mancaruri cu carne

Pulpe de ied cu verdeturi

Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Pulpe de ied cu verdeturi


Portii

2

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • doua pulpe de ied

  • 50 ml ulei

  • 100 ml vin

  • cimbru

  • verdeturi deshidratate ( patrunjel, ceapa verde, arpagic, usturoi )

  • sare

  • piper

Mod de preparare

  • Ungem pulpele cu ulei si presaram pe suprafata lor sare, cimbru, verdeturi deshidratate, piper macinat. Asezam pulpele in tava, turnam vinul si o cana cu apa  si dam la cuptor pentru cca o ora, pana ce carnea devine frageda, iar pulpele se rumenesc frumos.

    Noi am servit cu conopida murata si-un vin alb, de casa :X

Share