Diverse

Pulpe de cocos la Multicooker

Curatati si spalati carnea de cocos.Spalati, curatai si tocati ceapa, usturoiul, ardeiul si telina .Se pune in cuva aparatului carnea, apa, vinul, uleiul, sarea, boiaua, ceapa si usturoiul tocate.Se seteaza pe functia fierbere 30 minute .Dupa 30 minute setati functia Stew si adugati rosiile tocate si telina tocata .Spre sfarsit verificati din cand in cand ca lichidul sa nu scada prea mult .Este gata cand lichidul a scazut si se formeaza un sos consistent .Serviti carnea de cocos presarata cu verdeata si garnitura /salata preferata .Noi am servit cu garnitura de orez si salata de castraveti .

Prepararea este facila, implica manopera minima .

Ajutorul meu de nadejde pe acest timp canicular, pe langa oala sub presiune, este aparatul de gatit Multicooker Philips. Un ajutor silentios care nu,,imprastie multa caldura in jur. In plus mancarea preparata in el este delicioasa.

Pulpe de cocos la Multicooker

Ingrediente

  • 1kg carne cocos [ 2pulpe inferioare si una superioara}1 pahar vin rosu1 pahar apa100 ml ulei maslinesare4 cepe verzi4 usturoi verde2 rosii1 legatura mica frunze telina1 legatura mica frunze patrunjel1 lingurita boia rosie de ardei

Mod de preparare

  • Ajutorul meu de nadejde pe acest timp canicular, pe langa oala sub presiune, este aparatul de gatit Multicooker Philips. Un ajutor silentios care nu,,imprastie multa caldura in jur. In plus mancarea preparata in el este delicioasa.

Share