Pui

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc

Iti garantez ca reteta Pulpa de pui umpluta va deveni foarte populara in familia ta, mai ales in randul copiilor. Incearc-o si nu vei regreta.
Reteta video pas cu pas o gasesti mai sus.

Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul. 

Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul

Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc


Portii

4

portii


Timp preparare

16

minute


Timp gatire

16

minute

Ingrediente

  • 4 pulpe de pui

  • 1 morcov dat pe razatoare

  • cate 1/2 de ardei gras rosu, galben si verde taiati cubulete

  • 150 g de carne tocata de porc

  • 2 catei de usturoi zdrobiti

  • 2 oua

  • 2 linguri de masline rondele

  • 100 g ciuperci tocate cubulete

  • 120 g cascaval dat pe razatoare

  • 1/2 legatura de patrunjel taiat marunt

  • 1/2 lingurita de cimbru uscat

  • 1/2 lingurita de boia dulce

  • putin ulei

  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

  • Intr-un castron incapator, pune morcovul ras, ardeii, carnea de porc si usturoiul, rondelele de masline, ciupercile, cascavalul si patrunjelul, si asezoneaza cu boia, cimbru uscat, sare si piper. Sparge cele 2 oua deasupra si amesteca totul. 

    Da pielea pulpelor la o parte, avand mare grija sa nu o rupi. Inlatura excesul de grasime si asezoneaza cu sare si piper. Umple-le apoi cu compozitia din castron si trage pielea la loc. Pune-le intr-o tava cu hartie de copt si stropeste-le cu putin ulei. Introdu-le in cuptorul incins in prealabil, la 170 de grade. Cand s-au rumenit frumos deasupra, intoarce-le si lasa-le sa se gateasca si dedesubt. Ca sa fii sigur ca pulpele sunt gatite perfect, verifica in zona osului.

    Dupa ce au stat cca. o ora si jumatate la cuptor, scoate-le si serveste-le alaturi de un piure de cartofi.

    Piele crocanta, pui perfect gatit si-o umplutura pe masura ! Ce altceva ti-ai mai putea dori?

Share