Carne si fripturi

Pulpa de porc in sos de ceapa

Spalam bine carnea, o feliem si o punem pe prosoape de hartie pt. a absorbi apa.Punem o tigaie/wok pe foc cu cateva linguri de ulei.Cand uleiul este incins asezam feliile de carne si lasam cate 2-3 minute pe ambele parti. Adaugam ceapa tocata marunt, lasam cateva minute sa se caleasca in sucul lasat de la carne, apoi adaugam doua canite de apa si lasam sa fiarba 15-20 minute.Adaugam pasta de gogosari cu rosii, usturoiul tocat marunt, chilli si un pic de piper si sare. Lasam sa mai fiarba 5 minute pana scade apa.La final punem verdeturile tocate marunt si oprim focul.Servim cu piure de cartofi si muraturi. Pofta mare!

Un pranz ce nu are nevoie de prea multa prezentare. Gustos si atat :).

Pulpa de porc in sos de ceapa

Ingrediente

  • 300-400 gr pulpa de porc 2 cepe albe mari o ceapa rosie mare 4 catei de usturoi 4 linguri pasta de gogosari cu rosii 1/4 lingurita praf chilli sare si piper dupa gust maghiran si cimbru

Mod de preparare

  • Un pranz ce nu are nevoie de prea multa prezentare. Gustos si atat :).

Share