Carne si fripturi

Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

Condimentam pulpa de curcan si o lasam in frigider 2-3 ore sa se patrunda condimentele. Apoi o ungem cu uleiul de masline si o dam la cuptor. Eu am tinut-o la cuptor vreo 2 ore, prima ora acoperita cu folie si am intors-o pe amandoua partile, apoi inca o ora fara folie si am tot intors-o si am uns-o cu uleiul.Cartofii ii curatam si ii taiem in 6, ii fierbem de jumatate. Cand sunt fierti ii scurgem, ii punem intr-o tava si desupra punem smantana cu vegeta. Dam la cuptor 10-15 min.

asta este pt sotul meu….as roade si eu putin dar nu mai am voie 😛

Pulpa de curcan la cuptor cu cartofi

Ingrediente

  • o pulpa de curcan(nu stiu gramajul) sare, piper, paprik, cimbru 3 linguri ulei de masline 4 cartofi mari 2 linguri smantana vegeta

Mod de preparare

  • asta este pt sotul meu….as roade si eu putin dar nu mai am voie 😛

Share