Carne si fripturi

Pui umplut cu stafide

Spalam puiul bine si il stergem.Costita o taiem cubulete si o prajim un putin ulei,Intr-un bol mai mare amestecam ceapa tocata, miezul de nuca (macinata sau tocata), stafidele, painea taiata cubulete, patrunjelul tocat, ouale batute cu lapte, sare, piper dupa gust si amestecam, acoperim si dam la rece cca 10 minute.Umplem puiul cu compozitia si prindem deschizatura cu scobitori,Amestecam sos de soia cu sare,piper,boia de ardei si 1 lingura de ulei in care am prajit costita si ungem puiul,Asezam in tava,adaugam supa de pui si putin ulei si dam la cuptor cca 1 ora si jumatate,Il stopim din cand in cand cu sosul din tava,Scoatem puiul pe un platou mai adaunca sau un lighean si acoperimSosul care a ramas in tava (daca este nevoie il strecuram)adaugam intr-o cratita,adaugam romarinul si usturoiul tocat,il punem la fiert cca 5 min dupa care il turnam peste pui si mai lasam cca 5 min dupa care il putem servi,

Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

Pui umplut cu stafide

Ingrediente

  • 1 pui 250 g costita 2 cepe 3 linguri miez de nuca 3 linguri stafide 2 oua 50 ml lapte 4 felii de paine patrunjel verde 500 ml supa 2 catei usturoi rozmarin sare piper sos de soia boia de ardei

Mod de preparare

  • Reteta am preluat-o de pe Bucatarul.ro

Share