Carne si fripturi

Pui shanghai cu cartofi la cuptor

Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri (cam 1 cm grosime). L-am condimentat, l-am trecut prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmetul amestecat cu susan si l-am prajit pe ambele parti pana a capatat o culoare aurie.Cartofii i-am taiat felii si i-am asezat in vazul termorezistent uns cu unt. Am adaugat uleiul, usturoiul taiat felii, condimentele si apa. I-am tinut la cuptor pana s-au inmuia

Pui shanghai cu cartofi la cuptor

Ingrediente

  • Pt pui shanghai: 1 piept de pui2 oua50 g susanpesmetfainaulei pentru prajitsarepiperoreganobusuioccimbruPt cartofii la cuptor: 6-8 cartofi mediiunt pt uns vasul termorezistent50 ml ulei4-5 catei usturoioregano, busuioc, cimbru200 ml apa

Mod de preparare

  • Pieptul de pui l-am taiat felii subtiri (cam 1 cm grosime). L-am condimentat, l-am trecut prin faina, apoi prin ouale batute si prin pesmetul amestecat cu susan si l-am prajit pe ambele parti pana a capatat o culoare aurie.Cartofii i-am taiat felii si i-am asezat in vazul termorezistent uns cu unt. Am adaugat uleiul, usturoiul taiat felii, condimentele si apa. I-am tinut la cuptor pana s-au inmuiat si s-au rumenit un pic.

    Dupa ce am prajit fasiile de piept de pui, le-am asezat intr-o farfurie pe care am pus vreo 2 servetele pentru a absoarbe excesul de grasime.

Share