Carne si fripturi

Pui la gratar cu broccoli

Pieptul de pui se dezoseaza si se taie in 4. se condimenteaza cu sare piper si rozmarin praf, si se pune pe gratar (recomandat tava gratar iese mult mai suculent). Broccoli se spala, intr-o oala se pune apa cu sare cand fierbe apa se pun broccoli si se lasa sa fiarba 4 min; cand sunt gata se scot intr-un vas cu apa rece si gheata, astfel oprim fierberea si pastram culoarea.Sosul.: Se ia faina si se pune la prajit in unt. Se amesteca bine si se stinge cu lapte fiert, amestecand si turnand cate putin. Se sareaza si se amesteca iar. Se mai lasa la fiert astfel 10 minute. cand a fost gata eu i-am pus si marar tocat marunt, pentru mai multa aroma.

O reteta simpla si sanatoasa

Pui la gratar cu broccoli

Ingrediente

  • un piept de pui500 gr broccolisarepiperroz marin prafmararSos bechamel:1 pahar lapte,1 lingura faina,1 lingura unt sare.

Mod de preparare

  • O reteta simpla si sanatoasa

Share