Carne si fripturi

Pui intreg la cuptor

Spalam puiul si indepartam bucatile de piele.Curatam ceapa mica si crapam cateii de usturoi,apoi le punem in interiorul puiului.Adaugam in interior si condimente pentru pui. Curatam cartoful si il taiem in felii groase. Pe ele vom aseza puiul peste care adaugam amestec de condiment,ne asiguram sa fie peste toata suprafata.Curatam morcovii si ceapa si le taiem in bucati mai mari. Le punem pe langa pui.Dam tava la cuptorul preincalzit si tinem puiul pana cand pielea s-a rumenit. Ne uitam sa fie facut si in interior,este gata cand carnea a devenit alba.Din cand in cand,aplicam cu pensula din uleiul din tava,ca sa nu se usuce.

Potrivit pentru o masa de duminica in familie.

Pui intreg la cuptor

Ingrediente

  • un pui intreg un cartof mare o ceapa mica 2-3 catei de usturoi condimente ptr pui Kotanyi Pentru garnitura: 2 morcovi 1 ceapa

Mod de preparare

  • Potrivit pentru o masa de duminica in familie.

Share