Pui si gaina

Pui în crustă de pesmet și verdețuri

Un preparat pentru gusturi alese. Învață să faci și tu un pui în crustă de pesmet și verdețuri delicios!

1. Se dezosează puiul și se împarte în lobi care se ung cu o linguriță de unt și se prăjesc pe ambele părți câteva minute până devin aurii.
2. Se amestecă restul de unt cu pesmetul și verdeața și se formează un amestec cu care se tapetează pieptul de pui.
3. Se dă la cuptor și se coace la 180°C, până când amestecul de pesmet devine auriu.

Pui în crustă de pesmet și verdețuri


Timp preparare

15

minute


Timp gatire

30

minute

Ingrediente

  • 1 legatura verdeata

  • 50 g pesmet

  • 100 g unt

  • 1 piept de pui

Mod de preparare

  • 1. Se dezosează puiul și se împarte în lobi care se ung cu o linguriță de unt și se prăjesc pe ambele părți câteva minute până devin aurii.
    2. Se amestecă restul de unt cu pesmetul și verdeața și se formează un amestec cu care se tapetează pieptul de pui.
    3. Se dă la cuptor și se coace la 180°C, până când amestecul de pesmet devine auriu.

Share