Pui

Pui cu gutui

Este o friptura absolut delicioasa, aromata si putin acrisoara!

Pulpele de pui se spala si se asezoneaza cu toate condimentele. Se stropesc cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent. Gutuia se spala si se taie felii groase, indepartandu-se cotorul, apoi se aseaza printre ciocanelele de pui. Bulionul se desface in 2 cani cu apa si se toarna in vas. Se acopera cu capac si se lasa la cuptor 40 de minute. Se serveste cu piure si mult sos!

Pui cu gutui


Portii

6

portii


Timp preparare

12

minute


Timp gatire

12

minute

Ingrediente

  • 6 ciocanele de pui

  • o gutuie mare

  • sare

  • piper

  • boia dulce

  • cimbru

  • o foaie de dafin

  • 2 linguri cu varf cu bulion

Mod de preparare

  • Pulpele de pui se spala si se asezoneaza cu toate condimentele. Se stropesc cu putin ulei de masline si se aseaza intr-un vas termorezistent. Gutuia se spala si se taie felii groase, indepartandu-se cotorul, apoi se aseaza printre ciocanelele de pui. Bulionul se desface in 2 cani cu apa si se toarna in vas. Se acopera cu capac si se lasa la cuptor 40 de minute. Se serveste cu piure si mult sos!

Share