Carne si fripturi

Pui Chimichagas

Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea de pui taiata cubulete de 2-3 cm. Adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, praful de chilli si se amesteca cu o lingura de lemn din cand in cand pentru vreo 15 minute. Adaugam rosiile tocate impreuna cu sosul lor si mai gatim pentru alte 10 minute. Condimentam cu sare si piper verde. Tragem tigaia de pe foc, adaugam branza Cheddar rasa si am

Pui Chimichagas

Ingrediente

  • 1 ceapa tocata, 500 g piept de pui, 5 catei de usturoi, 2 lingurite praf chilli, 1 conserva cu rosii in suc, 150 g branza Cheddar, 4 tortillas, 4 linguri ulei de masline, sare, piper verde.

Mod de preparare

  • Se incinge uleiul intr-o tigaie si se adauga carnea de pui taiata cubulete de 2-3 cm. Adaugam ceapa tocata marunt, usturoiul pisat, praful de chilli si se amesteca cu o lingura de lemn din cand in cand pentru vreo 15 minute. Adaugam rosiile tocate impreuna cu sosul lor si mai gatim pentru alte 10 minute. Condimentam cu sare si piper verde. Tragem tigaia de pe foc, adaugam branza Cheddar rasa si amestecam.Deschidem foaia de tortilla si punem o patrime din compozitia cu pui in mijloc dupa care aducem marginile spre centru facand un portofel, care se intoarce. Se pun intr-o tava unsa cu ulei, se ung si pachetelele cu ulei si se dau la cuptor pentru 15 minute la 180 grade C.Servim cu salata verde si un sos de maioneza cu usturoi.

Share